Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka,polecam smakoszom śledzi:)
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7293
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 594
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 152
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 393
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7293
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 594
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 152
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 393
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Seler ugotować w łupinie. Śledzie wymoczyć 3 godz.w wodzie co jakiś czas ją zmieniając. Ugotowany seler obrać. Wszystkie składniki pokroić w kostkę,dodać odsączony z zalewy groszek,majonez,śmietanę i przyprawy. Wymieszać.
Smacznego życzę!