Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to moja propozycja podania sałatki śledziowej w formie tortu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Warzywa i jajka pokroić w kostkę.
Majonez, śmietanę, musztardę i przyprawy wymieszać razem w misce. Z tortownicy 20-22 cm brzegi wyłożyć folią i położyć na dużym talerzu. Na spód położyć pokrojone ziemniaki. Na nie cienko rozsmarować mieszankę z majonezem i położyć czerwoną fasolę. Następnie pokrojoną cebulę i śledzie. Posmarować znowu majonezową mieszaną. Koleją warstwą są ogórki na nie marchewką posmarować śmietanową mieszanką i posypać pokrojonymi jajkami.
Udekorować jajkiem, szczypiorkiem i marchewką. Schłodzić w lodówce. Smacznego