Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka , którą można jeść o każdej porze dnia.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Kapary, mieszankę osączyć dodać. Jajka ugotować na twardo , obrać, pokroić w kostkę, dodać.
Pomidora umyć, pokroić w kostkę. Oliwki pokroić w kostkę . Kabanosy pokroić na drobno, dodać.
Doprawić solą , pieprzem, wymieszać. Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek , dodać i jeszcze raz wymieszać, pozostawić 3 godziny aby smaki się wymieszały.