Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta surówka, pasuje do większości rodzajów mięs.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
Składniki
Por kroimy w półplasterki, paprykę w paseczki, marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem, dodajemy sok z cytryny i majonez. Wszystko razem mieszamy. Najlepiej odstawić na trochę do lodówki, żeby się składniki "przegryzły"