Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu a jednocześnie doskonała w smaku , którą można jeść bez przerwy.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1933
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1933
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Kalarepkę obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Pomidor umyć , pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Fasolę, ser feta osączyć z zalewy, dodać. Szczypiorek ściąć.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać jogurtem , dodać do sałatki, wymieszać. Pozostawić w lodówce na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.