Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu a jednocześnie doskonała w smaku , którą można jeść bez przerwy.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 127
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 127
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Kalarepkę obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Pomidor umyć , pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Fasolę, ser feta osączyć z zalewy, dodać. Szczypiorek ściąć.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać jogurtem , dodać do sałatki, wymieszać. Pozostawić w lodówce na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.