Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 225
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1007
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 908
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 225
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1007
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 908
Składniki
Sałaty opłucz,osusz,usuń uszkodzone liście,odetnij piętki.Przekrój(najlepiej ceramicznym nożem)główki wzdłóż na ćwiartki.Zetnij zgrubiałe nerwy z większych liści.Czosnek obierz,pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej olej.Wrzuć liście sałaty,podlej odrobiną wody.Chwilę duś..Dodaj czosnek,sos sojowy oraz ocet winny.Duś razem około 5 minut.Dopraw do smaku solą i pieprzem.Podawaj jako jarzynkę na ciepło.