Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos Tatarski domowej roboty podaję często na spotkaniach rodzinnych .
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 57
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 80
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 406
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 57
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 80
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 406
Składniki
Ogórki i cebulę drobno pokroić w kostkę. Z ogórków odsączyć wodę. Groszek konserwowy odcedzić.
Majonez, śmietanę i musztardę wymieszać z przyprawami. Wszystkie składniki razem wymieszać.