Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża, chrupiąca i pełna smaku! Ta wyjątkowa surówka coleslaw łączy soczyste winogrona, chrupiące orzechy i kwaśną miechunkę w kremowym, delikatnym sosie. Idealna jako dodatek do obiadu lub lekka, orzeźwiająca przekąska. Spróbuj i zakochaj się w tym połączeniu!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 231
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16281
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 232
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 231
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16281
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 232
Składniki
Kapustę poszatkować drobno, posolić i ręką lekko ugnieść, jabłko pociąć na zapałki, marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach, winogrona przeciąć na pół, orzechy przeciąć na połówki wzdłóż orzecha i uprażyć na patelni krótko. Wszystkie składniki zmieszać w misce i wymieszać z sosem.