Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża, chrupiąca i pełna smaku! Ta wyjątkowa surówka coleslaw łączy soczyste winogrona, chrupiące orzechy i kwaśną miechunkę w kremowym, delikatnym sosie. Idealna jako dodatek do obiadu lub lekka, orzeźwiająca przekąska. Spróbuj i zakochaj się w tym połączeniu!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11519
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4993
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1233
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1496
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11519
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4993
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1233
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1496
Składniki
Kapustę poszatkować drobno, posolić i ręką lekko ugnieść, jabłko pociąć na zapałki, marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach, winogrona przeciąć na pół, orzechy przeciąć na połówki wzdłóż orzecha i uprażyć na patelni krótko. Wszystkie składniki zmieszać w misce i wymieszać z sosem.