Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża, chrupiąca i pełna smaku! Ta wyjątkowa surówka coleslaw łączy soczyste winogrona, chrupiące orzechy i kwaśną miechunkę w kremowym, delikatnym sosie. Idealna jako dodatek do obiadu lub lekka, orzeźwiająca przekąska. Spróbuj i zakochaj się w tym połączeniu!
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38432
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1255
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38432
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1255
Składniki
Kapustę poszatkować drobno, posolić i ręką lekko ugnieść, jabłko pociąć na zapałki, marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach, winogrona przeciąć na pół, orzechy przeciąć na połówki wzdłóż orzecha i uprażyć na patelni krótko. Wszystkie składniki zmieszać w misce i wymieszać z sosem.