Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłów na dodatki, które będziesz serwować latem do obiadu? Wypróbuj surówkę do dorsza z kapustą, marchewkami, jabłkiem i porem!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38542
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38542
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj, posól lekko i odstaw na 10 minut, aby zmiękła. Następnie lekko ugnieć rękami, aby puściła sok i była bardziej delikatna.
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Jabłko obierz i również zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Pora pokrój w cienkie półplasterki, a koperek drobno posiekaj.
Wszystkie składniki przełóż do miski. Dodaj sok z cytryny, oliwę, dopraw solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Przed podaniem możesz wstawić surówkę na 15–20 minut do lodówki, żeby smaki się przegryzły.