Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna surówka
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Kapustę szatkujemy na szatkownicy bardzo drobno, następnie marchew trzemy na tarce jarzynowej kapustę oraz marchew dajemy do jednej miski, dodajemy sól, mieszamy i odstawiamy na 10 minut.
Następnie cebulkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę i dodajemy do całości dodajemy resztę składników, mieszamy i gotowe.