Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znacie ją zapewne, jest dość popularnym dodatkiem do dań obiadowych, szczególnie w szkolnych stołówkach czy barach mlecznych. Mimo swej prostoty jest bardzo smakowita. Swoją wersję wzbogaciłam o kilka dodatków, dzięki którym surówka smakowała jeszcze lepiej:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112998
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 364
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 704
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 541
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112998
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 364
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 704
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 541
Składniki
Seler i marchew obrać, zetrzeć na średnich oczkach. Jabłko obrać, zetrzeć na dużych oczkach. Warzywa i jabłko skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Liście czosnku posiekać. Składniki sosu wymieszać, posolić do smaku. Sosem polać sałatkę, posypać ziarnami, zbożem ekspandowanym i czosnkiem. Smacznego!