Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta to niewiele kalorii, natomiast prawdziwa skrzynia skarbów składników odżywczych. Marchew, wiadomo beta- karoten, doskonały nie tylko na wzrok. Czerwona cebula działa antybakteryjnie i przeciwwirusowo.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113258
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 677
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1195
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 764
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113258
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 677
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1195
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 764
Składniki
Kapustę drobniutko poszatkować, marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Cebulę drobno posiekać. Wszystko przełożyć do miski, posypać solą i dobrze wygnieść rękoma. Przykryć i odstawić na ok. 60 minut. W szklance wymieszać oba octy, oliwę, miód i szczyptę pieprzu. Potem dodać starty imbir, moczone w gorącej wodzie rodzynki. Polać sosem, wymieszać.