Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta to niewiele kalorii, natomiast prawdziwa skrzynia skarbów składników odżywczych. Marchew, wiadomo beta- karoten, doskonały nie tylko na wzrok. Czerwona cebula działa antybakteryjnie i przeciwwirusowo.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 124
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 124
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Składniki
Kapustę drobniutko poszatkować, marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Cebulę drobno posiekać. Wszystko przełożyć do miski, posypać solą i dobrze wygnieść rękoma. Przykryć i odstawić na ok. 60 minut. W szklance wymieszać oba octy, oliwę, miód i szczyptę pieprzu. Potem dodać starty imbir, moczone w gorącej wodzie rodzynki. Polać sosem, wymieszać.