Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona kapusta to niewiele kalorii, natomiast prawdziwa skrzynia skarbów składników odżywczych. Marchew, wiadomo beta- karoten, doskonały nie tylko na wzrok. Czerwona cebula działa antybakteryjnie i przeciwwirusowo.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 495
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 985
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 181
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2712
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 495
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 985
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 181
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2712
Składniki
Kapustę drobniutko poszatkować, marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Cebulę drobno posiekać. Wszystko przełożyć do miski, posypać solą i dobrze wygnieść rękoma. Przykryć i odstawić na ok. 60 minut. W szklance wymieszać oba octy, oliwę, miód i szczyptę pieprzu. Potem dodać starty imbir, moczone w gorącej wodzie rodzynki. Polać sosem, wymieszać.