Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna surówka z młodej kapusty, marchewki i cebuli z dodatkiem pora. Wszystko przyprawione solą, pieprzem, sokiem z cytryny, oliwą i odrobiną cukru.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3376
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 619
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3376
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 619
Składniki
Młodą kapustę bardzo drobno szatkujemy, cebulę drobno siekamy, marchewkę i pora kroimy w cienkie paseczki . Wszystko przekładamy do większej miski, posypujemy sporą ilością soli, dociskamy, przykrywamy i odstawiamy na minimum 30 minut. Sok z cytryny mieszamy z cukrem, odrobiną pieprzu, dolewamy oliwę i dokładnie mieszamy. Surówkę polewamy sosem na 5 minut przed podaniem.