Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka palce lizać! Polecam!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Lekko posolić. Gdy puści sok odcisnąć ją. Zetrzeć też marchewkę. Por i szczypiorek drobno pokroić. Majonez wymieszać z jogurtem. Dodać sól i pieprz. Wymieszać z warzywami. Można od razu podawać.