Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa surówka z młodej kapusty. Świetny dodatek do dań obiadowych lub mięsa czy kiełbasy z grilla.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 326
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 176
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 399
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1584
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 326
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 176
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 399
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1584
Składniki
Młodą kapustę cienko szatkujemy, zasypujemy łyżką soli, mieszamy i ugniatamy rękoma. Odstawiamy na 30 min. W tym czasie marchew i ogórki kiszone ścieramy na tarce o dużych oczkach a natkę drobno siekamy. Kapustę odciskamy z soku, który puściła. Do kapusty dodajemy ogórki, marchew, natkę, olej, doprawiamy do smaku cukrem i sokiem z kiszonych ogórków i mieszamy. Możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na 30 min by smaki się przegryzły.