Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa surówka z młodej kapusty. Świetny dodatek do dań obiadowych lub mięsa czy kiełbasy z grilla.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1781
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1520
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1781
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1520
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1902
Składniki
Młodą kapustę cienko szatkujemy, zasypujemy łyżką soli, mieszamy i ugniatamy rękoma. Odstawiamy na 30 min. W tym czasie marchew i ogórki kiszone ścieramy na tarce o dużych oczkach a natkę drobno siekamy. Kapustę odciskamy z soku, który puściła. Do kapusty dodajemy ogórki, marchew, natkę, olej, doprawiamy do smaku cukrem i sokiem z kiszonych ogórków i mieszamy. Możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na 30 min by smaki się przegryzły.