Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa jedzmy jak najczęściej, taka surówka będzie doskonałym uzupełnieniem obiadu.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy i dokładnie ugniatamy ręką. Dodajemy starte na tarce jabłko i posiekaną szalotkę. Oliwę mieszamy z sokiem cytrynowym i wlewamy do kapusty. Doprawiamy do smaku solą, pierzem i ewentualnie cukrem.