Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym okresie taką surówkę jemy 3 razy w tygodniu. Kurkuma wspiera trawienie, zdrowie wątroby i układu nerwowego.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12453
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12453
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Obraną marchewkę i cebulę zetrzeć na średnich oczkach tarki. Czosnek przepuścić przez praskę. Wszystko wymieszać, suto posypać solą i dobrze wygnieść w rękach, aż warzywa puszczą soki. Miskę przykryć i odstawić na minimum 30 minut. Potem wymieszać z resztą składników i doprawić.