Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym okresie taką surówkę jemy 3 razy w tygodniu. Kurkuma wspiera trawienie, zdrowie wątroby i układu nerwowego.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 344
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 292
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 344
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 292
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Obraną marchewkę i cebulę zetrzeć na średnich oczkach tarki. Czosnek przepuścić przez praskę. Wszystko wymieszać, suto posypać solą i dobrze wygnieść w rękach, aż warzywa puszczą soki. Miskę przykryć i odstawić na minimum 30 minut. Potem wymieszać z resztą składników i doprawić.