Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym okresie taką surówkę jemy 3 razy w tygodniu. Kurkuma wspiera trawienie, zdrowie wątroby i układu nerwowego.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 464
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 464
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Obraną marchewkę i cebulę zetrzeć na średnich oczkach tarki. Czosnek przepuścić przez praskę. Wszystko wymieszać, suto posypać solą i dobrze wygnieść w rękach, aż warzywa puszczą soki. Miskę przykryć i odstawić na minimum 30 minut. Potem wymieszać z resztą składników i doprawić.