Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, smaczna i delikatnie chrupiąca.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12512
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 894
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12512
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 894
Składniki
Lekko siekamy sporą ilość natki pietruszki , mięty i melisy ( świeże listki) . Można dodać odrobinę szczypiorku. Umytą paprykę kroimy w dość grubą kostkę , cebulę w drobne talarki. Oliwki przepaławiamy na pół , ser feta kroimy w kostkę. Wszystko razem łączymy posypujemy suszonym tymiankiem i polewamy sosem winegret. Wstawiamy do lodówki , aby smaki się połączyły.