Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ,szybka bardzo lubiana w mojej rodzince surówka z białej kapusty i marchewki. Surówka połączona z pysznym sosem ze śmietany i różnych dodatków swoim smakiem przyciąga domowników i szybko znika z talerza.
nóż, deska do krojenia, tarka, salaterka szklana, miska, kubek do sosu,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1237
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113555
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1237
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113555
Składniki
Z kapusty zdjąć pierwsze liście ,następnie pościnać zgrubiałe nerwy. Kapustę przekroi na ćwiartki i poszatkować w paseczki. Marchewkę obrać zetrzeć na tarce (grube oczka),natomiast cebule po obraniu pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć. Przygotować sos; Do śmietany dodać musztardę, cukier, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać a następnie wlać do składników surówki i wymieszać wszystko razem. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki. Posypać posiekanym koperkiem zielonym.