Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jak z najlepszej chińskiej restauracji. Jej wyjątkowy smak otrzymuje się dzięki przygotowaniu zalewy octowej.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1124
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38512
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1291
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1124
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38512
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1291
Składniki
Kapustę poszatkuj na mniejsze kawałki. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, a cebulę pokrój w piórka. W dużej salaterce wymieszaj ze sobą warzywa.
W garnku podgrzej wodę, gdy będzie gorąca dodaj cukier i mieszaj do momentu, aż się rozpuści. Następnie wsyp sól i wlej ocet ryżowy. Zdejmij z ognia i wlej do miski z warzywami, całość dokładnie wymieszaj i pougniataj.
Włóż do lodówki na co najmniej dwie godziny.