Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jak z najlepszej chińskiej restauracji. Jej wyjątkowy smak otrzymuje się dzięki przygotowaniu zalewy octowej.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5185
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29577
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19157
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 904
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5185
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29577
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19157
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 904
Składniki
Kapustę poszatkuj na mniejsze kawałki. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, a cebulę pokrój w piórka. W dużej salaterce wymieszaj ze sobą warzywa.
W garnku podgrzej wodę, gdy będzie gorąca dodaj cukier i mieszaj do momentu, aż się rozpuści. Następnie wsyp sól i wlej ocet ryżowy. Zdejmij z ognia i wlej do miski z warzywami, całość dokładnie wymieszaj i pougniataj.
Włóż do lodówki na co najmniej dwie godziny.