Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jak z najlepszej chińskiej restauracji. Jej wyjątkowy smak otrzymuje się dzięki przygotowaniu zalewy octowej.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 989
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13584
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 989
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13584
Składniki
Kapustę poszatkuj na mniejsze kawałki. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, a cebulę pokrój w piórka. W dużej salaterce wymieszaj ze sobą warzywa.
W garnku podgrzej wodę, gdy będzie gorąca dodaj cukier i mieszaj do momentu, aż się rozpuści. Następnie wsyp sól i wlej ocet ryżowy. Zdejmij z ognia i wlej do miski z warzywami, całość dokładnie wymieszaj i pougniataj.
Włóż do lodówki na co najmniej dwie godziny.