Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jak z najlepszej chińskiej restauracji. Jej wyjątkowy smak otrzymuje się dzięki przygotowaniu zalewy octowej.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6624
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6624
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
         
         
                Składniki
Kapustę poszatkuj na mniejsze kawałki. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, a cebulę pokrój w piórka. W dużej salaterce wymieszaj ze sobą warzywa.
W garnku podgrzej wodę, gdy będzie gorąca dodaj cukier i mieszaj do momentu, aż się rozpuści. Następnie wsyp sól i wlej ocet ryżowy. Zdejmij z ognia i wlej do miski z warzywami, całość dokładnie wymieszaj i pougniataj.
Włóż do lodówki na co najmniej dwie godziny.