Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, do obiadu idealna ;-D
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 174
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 174
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Składniki
Kapustę trzemy na tarce o dużych oczkach, marchewkę i jabłko obieramy, a następnie trzemy na tarce, jabłko na dużych oczkach, a marchewkę na drobnych oczkach, natomiast pora przekrawamy wzdłuż na 4 ćwiartki i kroimy na cienkie paseczki. Starte i pokrojone warzywa przekładamy do miseczki i dodajemy majonez z przyprawami.
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy i wkładamy na 10 minut do lodówki. Smacznego !!!