Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, do obiadu idealna ;-D
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Kapustę trzemy na tarce o dużych oczkach, marchewkę i jabłko obieramy, a następnie trzemy na tarce, jabłko na dużych oczkach, a marchewkę na drobnych oczkach, natomiast pora przekrawamy wzdłuż na 4 ćwiartki i kroimy na cienkie paseczki. Starte i pokrojone warzywa przekładamy do miseczki i dodajemy majonez z przyprawami.
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy i wkładamy na 10 minut do lodówki. Smacznego !!!