Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, do obiadu idealna ;-D
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Kapustę trzemy na tarce o dużych oczkach, marchewkę i jabłko obieramy, a następnie trzemy na tarce, jabłko na dużych oczkach, a marchewkę na drobnych oczkach, natomiast pora przekrawamy wzdłuż na 4 ćwiartki i kroimy na cienkie paseczki. Starte i pokrojone warzywa przekładamy do miseczki i dodajemy majonez z przyprawami.
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy i wkładamy na 10 minut do lodówki. Smacznego !!!