Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z białej rzodkwi i koperku

Surówka z białej rzodkwi i koperku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2119 Ocena: 47364

Dodano:

Odsłon: 2444

Być może zapach nie zachęca, jednak walory smakowe tej surówki są niesamowite dla podniebienia. Bardzo prosta w przygotowaniu, idealna do mięs pieczonych lub smażonych. A i samą można podjadać.

Składniki

  • 500 g białej rzodkwi
  • 3 łyżki koperku
  • 1 łyżka śmietany 18%
  • 1 łyżka majonezu
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
    Koperek siekamy.
    Warzywa łączymy z majonezem i śmietaną, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 12 kwietnia Uwielbiam, nauczylam sie ja przyrzadzac od Bawarczyków, tam nalezy niemalze do codziennego jadlospisu :)
Biala rzodkiew jest bardzo zdrowa.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń