Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może zapach nie zachęca, jednak walory smakowe tej surówki są niesamowite dla podniebienia. Bardzo prosta w przygotowaniu, idealna do mięs pieczonych lub smażonych. A i samą można podjadać.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3308
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1893
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 623
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3308
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1893
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 623
Składniki
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Koperek siekamy. Warzywa łączymy z majonezem i śmietaną, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.