Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14569
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19633
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14569
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19633
Składniki
Buraki i jabłko ztrzeć na tarce z grubymi oczkami. Cebulę pokroić w drobniutką kasteczkę. Ocet, oliwę, cukier, musztarde i przyprawy dobrze wymieszać w misce. Następnie dodać starte buraki, jabłko i cebulę. Wszystko dobrze wymieszać. Odstawić najlepiej na godzinę, żeby się "przegryzło". Smaczny i niskokaloryczny dodatek do obiadu.