Sałatki Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Buraki i jabłko ztrzeć na tarce z grubymi oczkami. Cebulę pokroić w drobniutką kasteczkę. Ocet, oliwę, cukier, musztarde i przyprawy dobrze wymieszać w misce. Następnie dodać starte buraki, jabłko i cebulę. Wszystko dobrze wymieszać. Odstawić najlepiej na godzinę, żeby się "przegryzło". Smaczny i niskokaloryczny dodatek do obiadu.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

wellina 11 marca 2010Zgłoś do usunięcia
surowe oczywiście. są pyszne!1 Kto głosował? | Odpowiedz

danuta1952 10 marca 2010Zgłoś do usunięcia
surowka-czy te buraki przygotowujemy na surowo? Chyba nie0 Kto głosował? | Odpowiedz

asica40 10 lipca 2008Zgłoś do usunięcia
to po co dodajesz ten przepis jak go nie robilas?:(0 Kto głosował? | Odpowiedz

wellina 29 kwietnia 2008Zgłoś do usunięcia
sorowe oczywiście1 Kto głosował? | Odpowiedz