Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 99
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 119
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 70
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 99
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 119
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 70
Składniki
Buraki i jabłko ztrzeć na tarce z grubymi oczkami. Cebulę pokroić w drobniutką kasteczkę. Ocet, oliwę, cukier, musztarde i przyprawy dobrze wymieszać w misce. Następnie dodać starte buraki, jabłko i cebulę. Wszystko dobrze wymieszać. Odstawić najlepiej na godzinę, żeby się "przegryzło". Smaczny i niskokaloryczny dodatek do obiadu.