Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 952
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 952
Składniki
Buraki i jabłko ztrzeć na tarce z grubymi oczkami. Cebulę pokroić w drobniutką kasteczkę. Ocet, oliwę, cukier, musztarde i przyprawy dobrze wymieszać w misce. Następnie dodać starte buraki, jabłko i cebulę. Wszystko dobrze wymieszać. Odstawić najlepiej na godzinę, żeby się "przegryzło". Smaczny i niskokaloryczny dodatek do obiadu.