Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3521
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 54
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3223
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 244
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 194
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3521
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 54
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3223
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 244
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 194
Składniki
Buraki i jabłko ztrzeć na tarce z grubymi oczkami. Cebulę pokroić w drobniutką kasteczkę. Ocet, oliwę, cukier, musztarde i przyprawy dobrze wymieszać w misce. Następnie dodać starte buraki, jabłko i cebulę. Wszystko dobrze wymieszać. Odstawić najlepiej na godzinę, żeby się "przegryzło". Smaczny i niskokaloryczny dodatek do obiadu.