Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z surowego czerwonego buraka, można podawac ją cały rok. Bardzo smaczna i zdrowa, szczególnie dla osób, które mają problemy zdrowotne (np. anemia).
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5407
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5407
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Składniki
Buraka obieramy i trzemyna tarce z grubymi oczkami. Cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy razem i doprawiamy solę i pieprzem. Odstawiamy na około 15-20 minut.
Jabłko obieramy i trzemy na tarce z grubymi oczkami. Dodajemy do buraka z cebulą. Dodajemy majonez i doprawiamy w razie potrzeby.