Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z surowego czerwonego buraka, można podawac ją cały rok. Bardzo smaczna i zdrowa, szczególnie dla osób, które mają problemy zdrowotne (np. anemia).
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4316
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34283
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1956
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113689
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4316
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34283
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1956
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113689
Składniki
Buraka obieramy i trzemyna tarce z grubymi oczkami. Cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy razem i doprawiamy solę i pieprzem. Odstawiamy na około 15-20 minut.
Jabłko obieramy i trzemy na tarce z grubymi oczkami. Dodajemy do buraka z cebulą. Dodajemy majonez i doprawiamy w razie potrzeby.