Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty a'la colesław jest inspirowana słynnym dodatkiem do obiadów czy bogatych kanapek w stylu fast food w domowym wydaniu. Lekko słodka i kwaśna jednocześnie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1899
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3856
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3629
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 436
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1899
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3856
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3629
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 436
Składniki
Oczyść kapustę, usuń zewnętrzne liście i zetrzyj ją na tarce o grubych oczkach. Od razu skrop częścią soku z cytryny, żeby zachowała kolor.
Obierz marchewki i jabłko, zetrzyj na tej samej tarce co kapustę. Również skrop sokiem z cytryny. Posiekaj drobno koperek.
Teraz wrzuć wszystkie składniki do dużej miski. Dodaj oliwę z oliwek, jogurt grecki i resztę soku z cytryny.
Dopraw surówkę solą i pieprzem, a potem dokładnie wymieszaj.