Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty a'la colesław jest inspirowana słynnym dodatkiem do obiadów czy bogatych kanapek w stylu fast food w domowym wydaniu. Lekko słodka i kwaśna jednocześnie.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1342
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25248
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1342
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25248
Składniki
Oczyść kapustę, usuń zewnętrzne liście i zetrzyj ją na tarce o grubych oczkach. Od razu skrop częścią soku z cytryny, żeby zachowała kolor.
Obierz marchewki i jabłko, zetrzyj na tej samej tarce co kapustę. Również skrop sokiem z cytryny. Posiekaj drobno koperek.
Teraz wrzuć wszystkie składniki do dużej miski. Dodaj oliwę z oliwek, jogurt grecki i resztę soku z cytryny.
Dopraw surówkę solą i pieprzem, a potem dokładnie wymieszaj.