Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty a'la colesław jest inspirowana słynnym dodatkiem do obiadów czy bogatych kanapek w stylu fast food w domowym wydaniu. Lekko słodka i kwaśna jednocześnie.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9302
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9302
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Składniki
Oczyść kapustę, usuń zewnętrzne liście i zetrzyj ją na tarce o grubych oczkach. Od razu skrop częścią soku z cytryny, żeby zachowała kolor.
Obierz marchewki i jabłko, zetrzyj na tej samej tarce co kapustę. Również skrop sokiem z cytryny. Posiekaj drobno koperek.
Teraz wrzuć wszystkie składniki do dużej miski. Dodaj oliwę z oliwek, jogurt grecki i resztę soku z cytryny.
Dopraw surówkę solą i pieprzem, a potem dokładnie wymieszaj.