Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż doskonale smakuje na surowo i dobrze komponuje się z jabłkiem. A jego orzechowy posmak najlepiej uzupełnia słodki sos klonowy.
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21812
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 478
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21812
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 478
Składniki
Na rozgrzanej patelni uprażyć płatki migdałowe. Sos. W małym słoiczku wymieszać wszystkie składniki, odstawić do lodówki. Jarmuż umyć, osuszyć, wykroić grube łodygi a liście pokroić na małe kawałki. Jabłko obrać , pokroić w drobną kostkę, dodać do jarmużu. Surówkę polać sosem, wymieszać. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.