Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż doskonale smakuje na surowo i dobrze komponuje się z jabłkiem. A jego orzechowy posmak najlepiej uzupełnia słodki sos klonowy.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 286
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3817
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3586
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29892
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 286
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3817
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3586
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29892
Składniki
Na rozgrzanej patelni uprażyć płatki migdałowe. Sos. W małym słoiczku wymieszać wszystkie składniki, odstawić do lodówki. Jarmuż umyć, osuszyć, wykroić grube łodygi a liście pokroić na małe kawałki. Jabłko obrać , pokroić w drobną kostkę, dodać do jarmużu. Surówkę polać sosem, wymieszać. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.