Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż doskonale smakuje na surowo i dobrze komponuje się z jabłkiem. A jego orzechowy posmak najlepiej uzupełnia słodki sos klonowy.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 508
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 454
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 508
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 454
Składniki
Na rozgrzanej patelni uprażyć płatki migdałowe. Sos. W małym słoiczku wymieszać wszystkie składniki, odstawić do lodówki. Jarmuż umyć, osuszyć, wykroić grube łodygi a liście pokroić na małe kawałki. Jabłko obrać , pokroić w drobną kostkę, dodać do jarmużu. Surówkę polać sosem, wymieszać. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.