Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż doskonale smakuje na surowo i dobrze komponuje się z jabłkiem. A jego orzechowy posmak najlepiej uzupełnia słodki sos klonowy.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1206
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 435
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3365
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 937
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1206
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 435
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3365
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 937
Składniki
Na rozgrzanej patelni uprażyć płatki migdałowe. Sos. W małym słoiczku wymieszać wszystkie składniki, odstawić do lodówki. Jarmuż umyć, osuszyć, wykroić grube łodygi a liście pokroić na małe kawałki. Jabłko obrać , pokroić w drobną kostkę, dodać do jarmużu. Surówkę polać sosem, wymieszać. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.