Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do dań obiadowych.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 38
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 99
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10323
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 973
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 38
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 99
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10323
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 973
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytryny. Cebulę, szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem, chrzanem i majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego :)