Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na kapustę otwarty. Dzisiaj proponuję surówkę z dodatkiem rukoli, szalotki i czosnku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1512
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1512
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1109
Składniki
Kapustę szatkujemy na tarce lub drobno siekamy nożem. Listki rukoli kroimy w paski. Rukolę i kapustę przekładamy do miski, posypujemy szczyptą soli i lekko wygniatamy. Dodajemy przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku i posiekaną szalotkę. Na koniec dodajemy majonez, jogurt naturalny około pół łyżeczki cukru trochę pieprzu i ew. sól dla smaku.