Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2171
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421411
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2171
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421411
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2067
Składniki
Sposób zrobienia jest banalny - kapustę szatkujemy jeśli jest to konieczne, jeżeli jest dość drobna to wrzucamy od razu do miski. Do tego dodajemy startą na grubych oczkach marchew, pokrojoną w talarki cebulę, kukurydzę i rodzynki.
Wszystko zalewamy oliwą (nie za dużo, aby oliwa nie pływała, lecz tylko obtoczyła swą glazurą kapustę). Doprawiamy odrobiną soli, cukru i dość sporo pieprzu. Gotowe:)