Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15143
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3777
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8932
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15143
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3777
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8932
Składniki
Sposób zrobienia jest banalny - kapustę szatkujemy jeśli jest to konieczne, jeżeli jest dość drobna to wrzucamy od razu do miski. Do tego dodajemy startą na grubych oczkach marchew, pokrojoną w talarki cebulę, kukurydzę i rodzynki.
Wszystko zalewamy oliwą (nie za dużo, aby oliwa nie pływała, lecz tylko obtoczyła swą glazurą kapustę). Doprawiamy odrobiną soli, cukru i dość sporo pieprzu. Gotowe:)