Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 570
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 570
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
Sposób zrobienia jest banalny - kapustę szatkujemy jeśli jest to konieczne, jeżeli jest dość drobna to wrzucamy od razu do miski. Do tego dodajemy startą na grubych oczkach marchew, pokrojoną w talarki cebulę, kukurydzę i rodzynki.
Wszystko zalewamy oliwą (nie za dużo, aby oliwa nie pływała, lecz tylko obtoczyła swą glazurą kapustę). Doprawiamy odrobiną soli, cukru i dość sporo pieprzu. Gotowe:)