Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do obiadu ze świeżych warzyw polanych oliwą i sokiem z cytryny.
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 117
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4812
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 107
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 117
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4812
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 107
Składniki
Najpierw robimy sos do sałatki
Do kubeczka dajemy oliwę, sok z cytryny oraz wsypujemy przyprawy Dobrze wszystko mieszamy Tak przygotowany sos do sałatki wkładamy do lodówki
Kapustę pekińską szatkujemy i przekładamy do miski Solimy lekko, mieszamy Paprykę i cebulę kroimy w drobną kostkę, obrane jabłko i marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach Skrapiamy sokiem z cytryny, aby jabłko nie ściemniało Dodajemy pokrojone i starte warzywa do kapusty Mieszamy całość, polewamy sosem i posypujemy posiekanym koperkiem.
Surówka z sałaty pekińskiej gotowa!