Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super majonezowa surówka z kapusty pekińskiej i białej rzodkwi.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 584
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 42
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 822
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 584
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 42
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 822
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew i imbir ścieramy na małych oczkach. Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Wszystko łączymy z olejem i majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.