Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i ogórków kiszonych to przepis łatwy, szybki i bardzo smaczny. Idealny dodatek praktycznie do wszystkich mięs, czy ryb. Kapusta pekińska to bardzo wdzięczny produkt do stworzenia surówek. Świetnie łączy się praktycznie ze wszystkimi warzywami i to zarówno tymi świeżymi, jak i przetworzonymi.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1928
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3882
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3690
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1928
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3882
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3690
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 483
Składniki
Najpierw drobno szatkujemy kapustę i wrzucamy do miski. Następnie odsączamy kukurydzę i dorzucamy do kapusty. Później kroimy ogórki kiszone w kostkę i dodajemy do warzyw.
Surówkę doprawiamy do smaku pieprzem i solą, a następnie dodajemy majonez i jogurt. Na koniec dorzucamy drobno posiekany koperek i wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego ;)