Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i ogórków kiszonych to przepis łatwy, szybki i bardzo smaczny. Idealny dodatek praktycznie do wszystkich mięs, czy ryb. Kapusta pekińska to bardzo wdzięczny produkt do stworzenia surówek. Świetnie łączy się praktycznie ze wszystkimi warzywami i to zarówno tymi świeżymi, jak i przetworzonymi.
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8982
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 66
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8982
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 66
Składniki
Najpierw drobno szatkujemy kapustę i wrzucamy do miski. Następnie odsączamy kukurydzę i dorzucamy do kapusty. Później kroimy ogórki kiszone w kostkę i dodajemy do warzyw.
Surówkę doprawiamy do smaku pieprzem i solą, a następnie dodajemy majonez i jogurt. Na koniec dorzucamy drobno posiekany koperek i wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego ;)
Przepisy Sałatki
Sałatki
Surówka z burakami
Sałatki
Sałatka brokułowa z jajkiem – Wielkanoc 2023
Sałatki
Sałatka - pasta z makrelą
Sałatki
Sałatka z rzodkiewki i kurczaka
Surówka z burakami
Surówka z burakami to orzeźwiająca i pyszna propozycja dania na każdą porę ro...
Odsłon: 2191
Sałatka brokułowa z jajkiem – Wielkanoc 2023
Sałatka brokułowa z jajkiem należy do moich ulubionych wielkanocnych dań. Jes...
Odsłon: 230