Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję Wam szybki, wręcz błyskawiczny i bardzo prosty przepis na surówkę z kapusty pekińskiej. Taką surówkę możemy zrobić w 15 minut i już mamy pyszny dodatek do mięsa na niedzielny obiad. Gorąco polecam.
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 49
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 833
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 49
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 833
Składniki
Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy ściereczką, odrywamy uszkodzone, zewnętrze liście. Następnie kroimy wzdłuż na połowę i drobno siekamy. Poszatkowaną kapustę przekładamy do miski. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym i musztardą francuską. Do kapusty dodajemy pomidorki pokrojone na połówki, wlewamy sos. Całość doprawiamy odrobiną soli i pieprzu, delikatnie mieszamy. Surówka jest od razu gotowa do jedzenia. Smacznego.