Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję Wam szybki, wręcz błyskawiczny i bardzo prosty przepis na surówkę z kapusty pekińskiej. Taką surówkę możemy zrobić w 15 minut i już mamy pyszny dodatek do mięsa na niedzielny obiad. Gorąco polecam.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 65
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5449
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2542
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 65
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5449
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2542
Składniki
Kapustę pekińską płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy ściereczką, odrywamy uszkodzone, zewnętrze liście. Następnie kroimy wzdłuż na połowę i drobno siekamy. Poszatkowaną kapustę przekładamy do miski. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym i musztardą francuską. Do kapusty dodajemy pomidorki pokrojone na połówki, wlewamy sos. Całość doprawiamy odrobiną soli i pieprzu, delikatnie mieszamy. Surówka jest od razu gotowa do jedzenia. Smacznego.