Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną, szybką w wykonaniu surówkę do obiadu przygotowaną z kapusty włoskiej, marchewki i kukurydzy. Surówka z kapusty włoskiej nie jest zbyt popularna, a powinna, bo jest smaczna, zdrowa i prosta w wykonaniu. Doskonała do wszelkich dań mięsnych. Zdrowa, smakowita, zwłaszcza z młodej kapusty włoskiej, jaką teraz możemy kupić.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 890
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1808
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6348
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 890
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1808
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6348
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy i solimy. Mieszamy i nieco ugniatamy Marchewkę ścieramy na małych oczkach Kukurydzę odsączamy
Kapustę mieszamy razem z marchewką i kukurydzą
Do surówki wciskamy sok z cytryny i dolewamy oliwę. Doprawiamy pieprzem. Wszystko razem mieszamy. Odstawiamy na kilkanaście minut, aby smaki się przegryzły
Sałatkę podajemy do dań mięsnych lub kotletów warzywnych/ jarskich