Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos majonezowo -śmietanowy z czosnkiem i dużą garścią ziół: koperku, szczypiorku, pietruszki to doskonała baza do sałatek i surówek. Dzisiaj połączymy go z kapustą i marchewką. Taką surówkę podamy do obiadu.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4700
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44478
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 206
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4700
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44478
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 206
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 171
Składniki
Sos: Majonez, śmietanę, olej, czosnek i przyprawy wrzucamy do miski, mieszamy. Natkę, koperek i szczypior drobno siekamy i dodajemy do sosu. Posiekaną zieleninę łączymy z sosem.
Surówka: Kapustę szatkujemy, lekko solimy i wyciskamy w dłoniach, aby puściła sok i zmiękła. Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do kapusty. Następnie zalewamy warzywa sosem uprzednio przygotowanym, mieszamy.
Surówka z kapusty z sosem farmerskim gotowa!