Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obdarowani swojskimi specjałami i owocami oraz warzywami bez zbędnych ulepszaczy, polecamy owo cudo. Nie tylko jako dodatek do obiadu. Sama smakuje wybornie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5752
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1205
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12385
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5213
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5752
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1205
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12385
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5213
Składniki
Odciśniętą z zalewy kapustę kroimy na kawałki wg własnego upodobania. Szalotki siekamy. Papierówki ścieramy na tarce do jarzyn (wraz ze skórką). Wszystkie składniki łączymy z olejem i miodem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy przed podaniem.