Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obdarowani swojskimi specjałami i owocami oraz warzywami bez zbędnych ulepszaczy, polecamy owo cudo. Nie tylko jako dodatek do obiadu. Sama smakuje wybornie.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 859
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 69
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 859
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 69
Składniki
Odciśniętą z zalewy kapustę kroimy na kawałki wg własnego upodobania. Szalotki siekamy. Papierówki ścieramy na tarce do jarzyn (wraz ze skórką). Wszystkie składniki łączymy z olejem i miodem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy przed podaniem.