Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 65 Ocena: 420

Dodano:

Odsłon: 1587

Zdrowa, smaczna i bardzo szybka do zrobienia surówka z tylko trzema składnikami.

Składniki

  • Kiszona czerwona kapusta
  • 1 słodkie jabłko
  • 1 cebula
  • Pieprz, olej, cukier i kminek do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Przygotowanie

  1. Kapustę kiszoną odciskamy z soku (można pokroić na mniejsze kawałki)
    Cebulę i jabłko obieramy i kroimy w małą kostkę.
    Dodajemy do kiszonej czerwonej kapusty, dosmaczamy pieprzem, cukrem, kminkiem i oliwą, mieszamy i podajemy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 13 stycznia Apetyczna, trzeba bedzie ukisic takze czerwona kapuste. Odpowiedzi: 4 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Dariusz-D 12 stycznia uper surówka:-)
Mam jeszcze kiszoną czerwoną kapustę ,to zrobię z pewnością.
Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń