Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3838
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3838
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
Kapustę kroimy drobniej ( ja miałam kapustę domowej roboty więc jej już nie kroiłam ) i ścieramy do niej marchewkę i jabłko ( wcześniej obrane ) na dużych oczkach. Obraną cebulę kroimy w kostkę. Boczek pokrojony w kostkę przesmażamy na suchej patelni dodajemy do kapusty, doprawiamy pieprzem ziołowym, czarnym i 2 - 3 łyżki oleju. Mieszamy. Jeżeli zamiast boczku macie kiełbaskę to wtedy podsmażacie ją na 2 - 3 łyżkach oleju i razem dodajecie do kapusty.