Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 601
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 601
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Kapustę kroimy drobniej ( ja miałam kapustę domowej roboty więc jej już nie kroiłam ) i ścieramy do niej marchewkę i jabłko ( wcześniej obrane ) na dużych oczkach. Obraną cebulę kroimy w kostkę. Boczek pokrojony w kostkę przesmażamy na suchej patelni dodajemy do kapusty, doprawiamy pieprzem ziołowym, czarnym i 2 - 3 łyżki oleju. Mieszamy. Jeżeli zamiast boczku macie kiełbaskę to wtedy podsmażacie ją na 2 - 3 łyżkach oleju i razem dodajecie do kapusty.