Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9634
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9634
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Kapustę kroimy drobniej ( ja miałam kapustę domowej roboty więc jej już nie kroiłam ) i ścieramy do niej marchewkę i jabłko ( wcześniej obrane ) na dużych oczkach. Obraną cebulę kroimy w kostkę. Boczek pokrojony w kostkę przesmażamy na suchej patelni dodajemy do kapusty, doprawiamy pieprzem ziołowym, czarnym i 2 - 3 łyżki oleju. Mieszamy. Jeżeli zamiast boczku macie kiełbaskę to wtedy podsmażacie ją na 2 - 3 łyżkach oleju i razem dodajecie do kapusty.