Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i zdrowa surówka. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami i schabowym!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 95
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 991
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 95
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 991
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Składniki
Kapustę kiszoną lekko odsączyć z kwasu i troszkę pokroić, żeby nie była za długa - przełożyć do miski.
Do kapusty zetrzeć na grubych oczkach marchewkę i dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę.
Warzywa posypać cukrem, dodać oliwę z oliwek oraz pieprz i sól do smaku. Dobrze wymieszać. Odstawić na 15 minut do połączenia się smaków. SMACZNEGO!