Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i zdrowa surówka. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami i schabowym!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11194
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13427
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5194
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11194
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6435
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13427
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5194
Składniki
Kapustę kiszoną lekko odsączyć z kwasu i troszkę pokroić, żeby nie była za długa - przełożyć do miski.
Do kapusty zetrzeć na grubych oczkach marchewkę i dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę.
Warzywa posypać cukrem, dodać oliwę z oliwek oraz pieprz i sól do smaku. Dobrze wymieszać. Odstawić na 15 minut do połączenia się smaków. SMACZNEGO!