Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem, cebulą i papryką to najlepszy dodatek do obiadu, szczególnie zimą. W naszym domu często podawana do ryb ale również do schabowego. Prosta i smaczna.
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 26
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 530
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 537
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 26
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 530
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 537
Składniki
Kapustę możemy trochę przesiekać. Jabłko obieramy ze skórki, trzemy na tarce o grubych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Papryki tak jak cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy olej i przyprawy. Mieszamy całość.
Surówka z kapusty kiszonej gotowa!