Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro już jest dostępna, to trzeba z niej korzystać. Dzisiaj proponuję pyszną surówkę obiadową z młodą kapustą w roli głównej. Suróweczka równie dobrze smakuje też solo. No i jest niskokaloryczna. A to przecież ma niemałe znaczenie. Polecam.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 892
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6004
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9838
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 892
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6004
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9838
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Posolić, aby zmiękła. Po 10-15 minutach porządnie ją wydusić. Odlać sok z dna naczynia, który powinien wytrącić się pod wpływem soli. Czosnek przepuścić przez praskę. Umytą paprykę i pomidor pokroić na mniejsze cząstki. Umyć również koperek i szczypiorek. Drobno je pokroić. Całość wymieszać. Polać sosem winegret. Jeszcze raz wymieszać. Surówka gotowa do podania.