Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro już jest dostępna, to trzeba z niej korzystać. Dzisiaj proponuję pyszną surówkę obiadową z młodą kapustą w roli głównej. Suróweczka równie dobrze smakuje też solo. No i jest niskokaloryczna. A to przecież ma niemałe znaczenie. Polecam.
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 25
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 781
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 922
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 227
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 603
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 25
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 781
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 922
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 227
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 603
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Posolić, aby zmiękła. Po 10-15 minutach porządnie ją wydusić. Odlać sok z dna naczynia, który powinien wytrącić się pod wpływem soli. Czosnek przepuścić przez praskę. Umytą paprykę i pomidor pokroić na mniejsze cząstki. Umyć również koperek i szczypiorek. Drobno je pokroić. Całość wymieszać. Polać sosem winegret. Jeszcze raz wymieszać. Surówka gotowa do podania.