Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro już jest dostępna, to trzeba z niej korzystać. Dzisiaj proponuję pyszną surówkę obiadową z młodą kapustą w roli głównej. Suróweczka równie dobrze smakuje też solo. No i jest niskokaloryczna. A to przecież ma niemałe znaczenie. Polecam.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Posolić, aby zmiękła. Po 10-15 minutach porządnie ją wydusić. Odlać sok z dna naczynia, który powinien wytrącić się pod wpływem soli. Czosnek przepuścić przez praskę. Umytą paprykę i pomidor pokroić na mniejsze cząstki. Umyć również koperek i szczypiorek. Drobno je pokroić. Całość wymieszać. Polać sosem winegret. Jeszcze raz wymieszać. Surówka gotowa do podania.