Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo prosta do przygotowania surówka z młodej białej kapusty z dodatkiem marchewki, jabłka oraz dymki. Surówka wiosenna która pasuje do potraw z grilla jak i do obiadu. Polecam
nóż, deska do krojenia, tarka, miska, miseczka na sos,
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Kapustę obierz z brzydkich wierzchnich liści. Przekrój na ćwiartki i poszatkuj drobno. Przełóż do większej miski . Marchewki i jabłka obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Koperek po opłukaniu i osuszeniu drobno posiekaj, również posiekaj dymkę. Składniki dodaj do miski z marchewką i wymieszaj. Dodaj sok z cytryny, pieprz i szczyptę soli. Przygotuj sos; Jogurt połącz z majonezem dodaj cukru do smaku wymieszaj , a następnie połącz z surówką.
Surówka gotowa do podania.