Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna w smaku surówka z młodej kapusty, która przygotujecie w zaledwie kilka chwil. Lekka i pożywna. Po ten przepis bez obaw mogą sięgnąć osoby na diecie.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Kapustę myjemy pod bieżącą wodą, osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przerzucamy do dużej miski. Dodajemy poszatkowany koperek.
Do małej miseczki wlewamy oliwę, sok z cytryny, dodajemy sól i pieprz. Wszystkie składniki mieszamy i przelewamy do warzyw. Surówkę mieszamy przed podaniem.