Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie kurczaka i puree ziemniaczanego
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3889
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1116
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3889
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1116
Składniki
Kapustę poszatkuj. Koperek posiekaj drobno. Do miski wlej ocet, oliwę, sok z cytryny oraz miód. Dodaj sporą ilość świeżo mielonego pieprzu oraz sól. Wymieszaj sos, do uzyskania jednolitej emulsji. Do dressingu dodaj poszatkowaną kapustę i koperek. Dokładnie wymieszaj. Odstaw na 10-15 minut, aby kapusta lekko zmiękła w sosie.