Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie kurczaka i puree ziemniaczanego
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2328
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 343
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2328
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 343
Składniki
Kapustę poszatkuj. Koperek posiekaj drobno. Do miski wlej ocet, oliwę, sok z cytryny oraz miód. Dodaj sporą ilość świeżo mielonego pieprzu oraz sól. Wymieszaj sos, do uzyskania jednolitej emulsji. Do dressingu dodaj poszatkowaną kapustę i koperek. Dokładnie wymieszaj. Odstaw na 10-15 minut, aby kapusta lekko zmiękła w sosie.