Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie kurczaka i puree ziemniaczanego
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2983
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3991
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 800
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2983
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3991
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 800
Składniki
Kapustę poszatkuj. Koperek posiekaj drobno. Do miski wlej ocet, oliwę, sok z cytryny oraz miód. Dodaj sporą ilość świeżo mielonego pieprzu oraz sól. Wymieszaj sos, do uzyskania jednolitej emulsji. Do dressingu dodaj poszatkowaną kapustę i koperek. Dokładnie wymieszaj. Odstaw na 10-15 minut, aby kapusta lekko zmiękła w sosie.