Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na szybką i zdrową surówkę, idealną na dodatek do obiadu lub grilla? Sięgnij po klasykę - surówkę z młodej kapusty i marchewki! To istna bomba witaminowa, która zachwyca prostotą i pysznym smakiem. Jej przygotowanie zajmie Ci dosłownie chwilę - wystarczy poszatkować warzywa, dodać ulubione przyprawy i gotowe! Ta prosta surówka doskonale komponuje się z mięsami, rybami i ziemniakami. Surówkę możesz przygotować na dwa sposoby: z majonezem lub z lżejszym dressingiem z soku z cytryny i oliwy. W obu wersjach smakuje wyśmienicie!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 231
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 231
Składniki
Kapustę umyj, ususz i drobno poszatkuj. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki opłucz, osusz i drobno posiekaj. Składniki przełóż do miski. Dopraw solą i pieprzem.
Surówkę z młodej kapusty połącz z majonezem i jogurtem naturalnym lub z sokiem z cytryny i oliwą.