świeży wiosenny smak, samo zdrowie ;)
Surówka z młodej kapusty z kolendrą i koperkiem
Składniki
- Młoda kapusta, pół główki
- Ogórek, 1 szt.
- Cebula czerwona sałatkowa, 1 szt.
- Koperek, 1 pęczek
- Kolendra, 1 pęczek
- Sok z cytryny, 1 łyżka
- Sól, pieprz, cukier, szczypta
Składniki
- Młoda kapusta, pół główki
- Ogórek, 1 szt.
- Cebula czerwona sałatkowa, 1 szt.
- Koperek, 1 pęczek
- Kolendra, 1 pęczek
- Sok z cytryny, 1 łyżka
- Sól, pieprz, cukier, szczypta

Etapy przygotowania
Kapustę szatkujemy dość drobno (robię to w robocie), solimy i zostawiamy na godzinę, ogórek zielony ścieramy na dużych oczkach, cebulę i koperek, kolendrę drobno kroimy. Wszystko razem łączymy, dodajemy sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy.
Przepis w Waszym wykonaniu (1)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 516
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 265
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 516
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 265



Składniki
- Młoda kapusta, pół główki
- Ogórek, 1 szt.
- Cebula czerwona sałatkowa, 1 szt.
- Koperek, 1 pęczek
- Kolendra, 1 pęczek
- Sok z cytryny, 1 łyżka
- Sól, pieprz, cukier, szczypta
Kapustę szatkujemy dość drobno (robię to w robocie), solimy i zostawiamy na godzinę, ogórek zielony ścieramy na dużych oczkach, cebulę i koperek, kolendrę drobno kroimy. Wszystko razem łączymy, dodajemy sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy.
uwielbiam!!! Mniaaammmm!!