Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z młodej kapusty z kolendrą i koperkiem

Surówka z młodej kapusty z kolendrą i koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3604

Dodano:

Odsłon: 2798

świeży wiosenny smak, samo zdrowie ;)

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę szatkujemy dość drobno (robię to w robocie), solimy i zostawiamy na godzinę, ogórek zielony ścieramy na dużych oczkach, cebulę i koperek, kolendrę drobno kroimy. Wszystko razem łączymy, dodajemy sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń