Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta póki jest, to trzeba się nią najeść :-) zatem co rusz robię nowe sałatki, bo ją uwielbiamy. Dla mnie najlepsza jest zjedzona na surowo, wtedy zachowuje wszystkie swoje właściwości zdrowotne. Tym razem będzie wersja z marchewką i koperkiem, bardzo szybko i bardzo smacznie :-) świetny dodatek do obiadu lub grilla.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2713
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 701
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 50
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2713
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 701
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 50
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewki obrać i zetrzeć ba drobnej tarce. Koperek drobniutko posiekać. W misce wymieszać przez 2-3 minuty wszystkie składniki, najlepiej robić to ręką mocno ściskając. W ten sposób wszystkie smaki super się łączą. Na koniec wlać oliwę, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru oraz skropić sokiem z cytryny. Raz jeszcze wymieszać i gotowe. Najlepsza będzie jak postoi przez pół godziny przed podaniem. SMACZNEGO!!!