Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta póki jest, to trzeba się nią najeść :-) zatem co rusz robię nowe sałatki, bo ją uwielbiamy. Dla mnie najlepsza jest zjedzona na surowo, wtedy zachowuje wszystkie swoje właściwości zdrowotne. Tym razem będzie wersja z marchewką i koperkiem, bardzo szybko i bardzo smacznie :-) świetny dodatek do obiadu lub grilla.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewki obrać i zetrzeć ba drobnej tarce. Koperek drobniutko posiekać. W misce wymieszać przez 2-3 minuty wszystkie składniki, najlepiej robić to ręką mocno ściskając. W ten sposób wszystkie smaki super się łączą. Na koniec wlać oliwę, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru oraz skropić sokiem z cytryny. Raz jeszcze wymieszać i gotowe. Najlepsza będzie jak postoi przez pół godziny przed podaniem. SMACZNEGO!!!