Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta póki jest, to trzeba się nią najeść :-) zatem co rusz robię nowe sałatki, bo ją uwielbiamy. Dla mnie najlepsza jest zjedzona na surowo, wtedy zachowuje wszystkie swoje właściwości zdrowotne. Tym razem będzie wersja z marchewką i koperkiem, bardzo szybko i bardzo smacznie :-) świetny dodatek do obiadu lub grilla.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 98
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5612
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2668
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 98
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5612
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2668
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewki obrać i zetrzeć ba drobnej tarce. Koperek drobniutko posiekać. W misce wymieszać przez 2-3 minuty wszystkie składniki, najlepiej robić to ręką mocno ściskając. W ten sposób wszystkie smaki super się łączą. Na koniec wlać oliwę, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru oraz skropić sokiem z cytryny. Raz jeszcze wymieszać i gotowe. Najlepsza będzie jak postoi przez pół godziny przed podaniem. SMACZNEGO!!!