Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje na stołach. Dzisiaj w połączeniu z owocami. Jest pyszna, polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Składniki
Kapustę pokroić w grubszą kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Imbir zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Mango osaczyć na sicie i pokroić w kostkę. Jabłko obrać ze skórki, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Ananas osączyć na sicie. Jeśli jest w krążkach, to pokroić na kawałki. Natkę drobno posiekać. Wszystkie składniki sałatki wymieszać razem i dodać jeszcze pieprz świeżo mielony, sok z cytryny, olej lniany i sól do smaku. Sałatkę schłodzić. Dobrze smakuje z kurczakiem. Smacznego.