Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje na stołach. Dzisiaj w połączeniu z owocami. Jest pyszna, polecam.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 39
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 65
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5087
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 39
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 12
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 65
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5087
Składniki
Kapustę pokroić w grubszą kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Imbir zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Mango osaczyć na sicie i pokroić w kostkę. Jabłko obrać ze skórki, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Ananas osączyć na sicie. Jeśli jest w krążkach, to pokroić na kawałki. Natkę drobno posiekać. Wszystkie składniki sałatki wymieszać razem i dodać jeszcze pieprz świeżo mielony, sok z cytryny, olej lniany i sól do smaku. Sałatkę schłodzić. Dobrze smakuje z kurczakiem. Smacznego.