Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogródkowe dary. Trochę lżej i zdrowiej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Paprykę pokroić w drobną kostkę. Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Obrany seler zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Skropić cytryną. Wszystko wymieszać , przyprawić do smaku. Ja używałam czarnej papryki bo taką mam na ogródku.