Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jagody goji, dieta wzbogacona w te owoce może pomóc wyregulować pracę serca, ciśnienie krwi, a także poziom cholesterolu i cukru. Nic dziwnego, że jagody te są nazywane czerwonymi diamentami Wschodu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1631
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1631
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Roszponkę dokładnie płuczemy i osuszamy. Owoce goji zalewamy niewielką ilością gorącej wody, dodajemy odrobinę miodu. Roszponkę wsypujemy do miski, posypujemy posiekaną cebulą, odrobiną soli i pieprzu. Całość mieszamy i odstawiamy do przegryzienia się składników. Czosnek przeciskamy przez praskę i wszystkie składniki na sos mieszamy w słoiczku. Gotowym sosem polewamy roszponkę. Na koniec surówkę posypujemy pokruszoną fetą i odcedzonymi jagodami goji.