Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jagody goji, dieta wzbogacona w te owoce może pomóc wyregulować pracę serca, ciśnienie krwi, a także poziom cholesterolu i cukru. Nic dziwnego, że jagody te są nazywane czerwonymi diamentami Wschodu.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 210
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 963
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 784
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 210
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 963
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 784
Składniki
Roszponkę dokładnie płuczemy i osuszamy. Owoce goji zalewamy niewielką ilością gorącej wody, dodajemy odrobinę miodu. Roszponkę wsypujemy do miski, posypujemy posiekaną cebulą, odrobiną soli i pieprzu. Całość mieszamy i odstawiamy do przegryzienia się składników. Czosnek przeciskamy przez praskę i wszystkie składniki na sos mieszamy w słoiczku. Gotowym sosem polewamy roszponkę. Na koniec surówkę posypujemy pokruszoną fetą i odcedzonymi jagodami goji.