Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jagody goji, dieta wzbogacona w te owoce może pomóc wyregulować pracę serca, ciśnienie krwi, a także poziom cholesterolu i cukru. Nic dziwnego, że jagody te są nazywane czerwonymi diamentami Wschodu.
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 48
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 46
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1556
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1178
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 116
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 48
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 46
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1556
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1178
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 116
Składniki
Roszponkę dokładnie płuczemy i osuszamy. Owoce goji zalewamy niewielką ilością gorącej wody, dodajemy odrobinę miodu. Roszponkę wsypujemy do miski, posypujemy posiekaną cebulą, odrobiną soli i pieprzu. Całość mieszamy i odstawiamy do przegryzienia się składników. Czosnek przeciskamy przez praskę i wszystkie składniki na sos mieszamy w słoiczku. Gotowym sosem polewamy roszponkę. Na koniec surówkę posypujemy pokruszoną fetą i odcedzonymi jagodami goji.